JTCR2020 Formular de înregistrare

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Juventus Training Camp România – Ediția Summer 2020
București, 5-10 iulie 2020

Completați acest formular și copilul dumneavoastră va participa la cel mai amplu program de pregătire fotbalistica din România

Documentele pot fi descarcate din josul paginii.
În cazul în care nu vă exprimați acest acord, ne vom afla fi în imposibilitatea de a colabora. NOTĂ. Operatorul care colectează datele cu caracter personal ale dumneavoastră și ale copilului dumneavoastră, conform politicii de confidențialitate menționate la http://www.juventus.com/it/privacy.php: Juventus Football Club S.p.A și ASOCIAȚIA YOUTH FOTBAL CLUB, în calitate de deținător al licenței JUVENTUS TRAINING CAMP.
Cu ajutorul newsletter-ului aveți acces la informații cu privire la evenimentele în desfășurare sau la evenimentele viitoare. Sunteți de acord cu folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal în vederea transmiterii Newsletter-ului? Puteți anula oricând acest acord prin accesarea butonului „Dezabonare newsletter” de la finalul fiecărui newsletter, fapt ce va determina o ștergere a datelor de utilizator colectate. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.