JTCR2020 Condiții de participare

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA JUVENTUS TRAINING CAMP ROMÂNIA– EDITIA SUMMER 2019

La tabăra de fotbal JTC România – Ediția Summer 2020 se pot înscrie copii cu vârste între 6 și 13 ani, care achită taxa de participare în termenul stabilit, în limita locurilor disponibile, și respectă condițiile de participare.

Informații utile

  • Înscrierile la Juventus Training Camp România – Editia SUMMER 2020 se pot face până la epuizarea locurilor disponibile, dar nu mai târziu de 30 APRILIE 2020.
  • După înscrierea pe site și achitarea integrală a sumelor aferente, în urma primirii documentelor necesare înscrierii, prin e-mail, veți primi ultimele detalii cu privire la participare.
  • În cazul în care participantul la eveniment, din neatenție sau din rea voință produce daune în interiorul locației unde se desfășoară evenimentele din cadrul taberei, echipamentelor sau terțelor persoane, părinții acestuia sau tutorele legal va trebui să plătească costurile aferente acestor daune.
  • Nu sunt permise în bagajul zilnic obiecte sau substanțe care pot răni (chiar dacă acestea au o altă destinație) și nici alimente sau băuturi de orice fel.

Important

În cazul în care participantul la eveniment poate prezenta stări emoționale ce nu au legătură cu programul evenimentului (un deces recent în familie, alergii, neadaptare la anumite condiții cunoscute etc.), va recomandam să ne comunicați aceste aspecte, prin e-mail sau telefonic, înainte de începerea evenimentului. Totul, pentru a crea premisele unui eveniment reușit pentru copil și pentru părinți.